Lediga tjänster

PLC-prorammerare

Vi växer och vi vill att du ska växa med oss! Är du intresserad av teknik och gillar att programmera? Vi är ett ungt företag med automation som kärnverksamhet. På PMA utvecklar vi egna lösningar inom både mekanik och elteknik för våra kunder som finns både i Sverige och utomlands.

PMA är ett företag i Kristianstad med ett 30 tal riktigt duktiga medarbetare och nu vill vi att du ska bli en av oss. Vi befinner oss i en expansivfas där vi nu söker fler medarbetare.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med hög tekniknivå och uppdrag inom allt från metall till processindustri. Som programmerare på PMA kommer du att ingå i en fantastisk grupp med ingenjörer och tekniker som alltid strävar efter att utvecklas framåt.

Anställningsform: Heltid/Tillsvidare
Anställningstyp: PLC programmerare
Anställningsort: Kristianstad
Körkort: Ja

Vid intresse eller frågor kontakta oss gärna på nedan adress

andreas@pmaab.com

Broschyr
Youtube

Eltekniker/skåpsmontör

Vi växer och vi vill att du ska växa med oss! Har du en bakgrund som elektriker, eltekniker eller skåpsmontör och är intresserad av teknik? Då vi har ökande efterfrågan på våra tjänster behöver vi fler duktiga medarbetare till vår avdelning för att tillverka och installera automatikskåp.

PMA är ett företag i Kristianstad med ett 30 tal riktigt duktiga medarbetare och nu vill vi att du ska bli en av oss. I våra lokaler bygger vi automatikskåp efter egna ritningar. Som Eltekniker hos oss får du vara med ifrån grunden när vi utvecklar, tillverkar och installerar automatikskåp för maskiner som tages idrift över hela världen. Du kommer att ha en central roll och möjlighet att personligen påverka vår tillverkning så den hela tiden blir bättre.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med hög tekniknivå och uppdrag inom allt från metall till processindustri. Som eltekniker på PMA kommer du att ingå i en fantastisk grupp med ingenjörer och tekniker som alltid strävar efter att utvecklas framåt.

Anställningsform: Heltid/Tillsvidare
Anställningstyp: Eltekniker / skåpsmontör
Anställningsort: Kristianstad
Körkort: Ja

Vid intresse eller frågor kontakta oss gärna på nedan adress

andreas@pmaab.com

Broschyr
Youtube